Online Kaszinó > Casino Játékok > Putto

Putto Online Miért Ennyire Népszerű Online is

A játék népszerűsége már a megjelenése óta óriási, Magyarországon és szerte a világon egyaránt. A puttò, mint a legnépszerűbb lottó az okozott izgalmak miatt bír ekkora rajongótáborral, bár sokak szerint azért is, mert pont kellően bonyolult a többi lottóhoz képest. A játék megjelenése Magyarországon 2005-ben történt, bár az első időszakban elég kicsi volt az érdeklődés a putto sorsolas iránt. Később viszont, az első nagy nyereményeknél ez megváltozott, azóta pedig, hogy online is elérhető óriási mennyiségben keresik nap mint nap a számait.

A puttó játék leírása és menete

A játék óriási népszerűsége valószínűleg főleg abban rejlik, hogy már pár perc alatt óriási nyereményeket biztosíthat, bárkinek, aki kipróbálja a szerencséjét a puttó húzások világában. Ráadásul, különösebb tudásra sincs szükség a játékhoz, tekintve, hogy egyszerűen a lottó szabályait kell ismerni hozzá. A nyertesek pedig bár változó kifizetéseket kapnak, a legszerencsésebbek akár több tízmillió forintot is hazavihetnek egy szerencsés húzással.

A normál lottóhoz képest a fő különbsége abban rejlik, hogy bár sokkal több alkalmuk van a játékosoknak hetente játszani, cserébe sokkal kisebb nyereményeket biztosít, mint például az ötös vagy épp a hatoslottó.

Napjainkban pedig puttó sorsolás online, és személyesen is előfordul, így a játékosok az internettől és a személyes megjelenéstől kezdve akár még SMS vagy emailen keresztül is fogadhatnak a kedvenc számaikra, ha erről a játékról van szó.

A tétek alig pár száz forintok, így akár már 200 forinttól megtehető egy szelvény, ami valljuk be elég csekély ahhoz képest, hogy több tíz millió forintot is hozhat a konyhára.

Puttó játék – Hogyan játssz vele?

A játékkal tehát napjainkban már többféleképpen is játszhatunk, ráadásul, ha ezt applikáción keresztül tesszük meg, súgók és segítségek is a rendelkezésünkre állnak annak érdekében, hogy helyesen töltsük a szelvényünket. A puttó számok rögzítése így soha nem volt ennyire egyszerű.

A puttó nyerőszámok rögzítése során a szelvényen két oszlopot fogsz látni, az “A” és a “B” oszlopot, amelyek közül mindkettő mást fog tartalmazni. Az “A” mező ugyanis egész számokat mutat majd 1-20 között, amiből a játékosnak 8 db-ot kell megjelölnie.

Mindeközben a “B” oszlopban összesen 4 szám látható majd, amiből mindösszesen 1 darabot kell választania a játékosnak. Ezután pedig már csak annyi a dolga a játékosnak, hogy meghatározza, milyen tét mellett szeretne játszani.

A putto szabaly a tétekre vonatkozóan az, hogy amennyiben 1x-es tétet választ a játékos, a nyeremény értéke is 1x-es lesz, viszont cserébe csak az alapdíjat kell kifizetnie a szelvényért. Ha viszont például 2x-est választ a tét és a díj is kétszeres lesz.

Ha mindezzel elkészült a játékos már csak azt kell megjelölnie, hogy egyszer vagy többször, és ha többször akkor hányszor szeretne a szelvénnyel versenybe szállni, a putto sorsolás alkalmával.

Nyertes a szelvény pedig akkor lesz, ha az “A” oszlopból legalább 4 helyes találat születik, a B” -ből pedig helyes a megjelölt 1 tipp.

Röviden tehát az alábbi a feladatod a puttó játék alatt:

  1. Jelölj be 8 számot az “A” oszlopban
  2. Jelölj be 1 számot a “B” oszlopban
  3. Add meg, hogy milyen téten játszanál
  4. Add meg hányszor szeretnél összesen játszani

A játék húzására pedig hetente többször, előre meghatározott időpontban kerül sor, így akár személyesen, akár online, okoslottón keresztül tetted meg a téteket, többször is kipróbálhatod a szerencsédet egy héten belül. Ráadásul, ha online putto játékot játszol, a telefonodról is nyomon követheted az eseményeket, vagy értesítést kérhetsz, ha nyertes a szelvényed.

Puttó játék nyerő osztályok és szorzók

A nyerőosztályok, azaz más néven a nyerő találatok és a hozzájuk kapcsolódó szorzók megértése elengedhetetlen, mielőtt valaki elindul a putto huzasok világában, így az alábbi táblázatban összegyűjtöttük és írtuk azokat.

Fontos, hogy tudd értelmezni a lenti táblát, ugyanis, így tudod maximalizálni a leginkább az esélyed arra, hogy magas nyereményre tegyél szert. A putto számok rögzítése ugyanis nem elegendő ahhoz, hogy profi légy a játékban. Az viszont, ha érted a kifizetésekhez kapcsolódó valószínűségeket és a nyereményszorzókat rövidtávon is megadják az esélyt arra, hogy tudd mit csinálsz a játék alatt.

Az esély a nyerésre az alábbiak:

“A” szekció “B” szekció Nyereményszorzók Valószínűségek
8 db találat 1 db találat 10.000x 1:503880-hoz
8 db találat 0 db találat 1000x 1:167960-hoz
7 db találat 1 db találat 150x 1:5249-hez
7 db találat 0 db találat 50x 1:1750-hez
6 db találat 1 db találat 24x 1:273-hoz
6 db találat 0 db találat 8x 1:91-hez
5 db találat 1 db találat 4x 1:41-hez
5 db találat 0 db találat 2x 1:14-hez
4 db találat 1 db találat 1x 1:15-höz

A puttó játék nyomon követése – Milyen gyakran és hol húzzák?

Miután felkeltette az érdeklődésedet a játék, valószínűleg érdekel, hogy milyen gyakran húznak majd számokat, és egyáltalán miként tudod követni az eseményeket a számokkal kapcsolatban. A jó hír viszont, hogy az internet korában körülbelül elég annyit beírni a keresőbe, hogy “puttó számok mai nyerőszámok” és pár másodpercen belül látni fogod az eredményt.

A sorsolást pedig 5 percenként tartják hétfőtől-szombatig reggel 8 és este 10 között, vasárnap pedig reggel 8 és este fél 9 között. Ezért, a puttó eredmények követésére érdemes akár értesítést is beállítani. A nyomon követésre pedig többféle applikációban, online kaszinóban, de sok-sok a témával foglalkozó weboldalon is lehetőséged van majd.

A puttó játék – Tippek és trükkök

Most, hogy megtudtad mire számíthatsz, ha ez a lottó fajta érdekel igazán, jó, ha megismersz a puttó trükkök közül néhányat. Ezek segíthetnek maximalizálni az esélyeidet a magas és hosszú távon folyamatosan befolyó nyereményekre, de akkor is érdemes megismerned őket, ha csak egyszer szeretnél valódi pénzt fogadásokat kötni rá.

Próbáld ki az alábbiakat puttó számok rögzítése közben:

  • ne alaptéten játssz, minél nagyobb a téted annál nagyobb az esélyed a magasabb nyereményre
  • soha ne költsünk rá nagyobb összeget, mint amit megengedhetünk magunknak
  • használj appokat, és kérj értesítést az eredményekről

Puttó játék - Gyakori kérdések és válaszok

Hol lehet puttó játékot játszani?
Puttó online a legtöbb online szerencsejáték felületen és kaszinóban elérhető, így, ha magyar játékosként keresed érdemes például a Szerencsejáték ZRT weboldalán játszanod vele.
Hol lehet ma követni a puttó nyerőszámait?
Amíg a régi putto számok csak tv-ben és újságokban voltak követhetőek, addig ma már szinte bárhol lehetősége van a játékosoknak megnézni az eredményeket. Megnézheted például a Szerencsejáték ZRT weboldalán is az aktuális nyerőszámokat, ha kaszinóban követnéd azokat.
Tudok puttózni mobilról?
Igen, ahogy a puttószámok is követhetőek mobilról, így maguk a tippek is rögzíthetőek telefonon keresztül. Erre a telefonod böngészőjén át, és letölthető mobil app segítségével is lehetőséged van, ráadásul telefonról és tabletről is elvégezheted a folyamatot.
Mennyit fizet a puttó 4+1?
A puttó nyerőszámok kifizetése kizárólag a tét nagyságától függ, nem pedig a nyertesek számától, mivel a nyereményszorzók semmiképpen nem változnak. Épp ezért, a puttó 4+1 esetén a tétedet magát fizeti majd vissza.
Hol nézhetők meg a régi putto számok?
A korábbi sorsolások eredményét a legtöbb weboldalon eléred napjainkban, így elegendő, ha egyszerűen a keresőben utánajársz a dolognak. Természetesen appokat és erre szakosodott weboldalakat is találhatsz erre a célra, de online kaszinó és szerencsejáték weboldalak is szám számban elérhetőek, akik visszamenőleg is megmutatják.
Vissza a tetejére