Online Kaszinó > Casino Játékok > Putto > Putto Tippek

Puttó tippek és trükkök

A puttó egy népszerű lottó alapú játék, amelynek hatalmas sikere van hazánkban, és az interneten is egyre többen játsszák. Bár a puttóban nem lehet olyan nagy nyereményeket elérni, mint a lottóban, az ötpercenként lebonyolított sorsolásnak köszönhetően pörgős, izgalmas játékélményre számíthatunk. A megfelelő stratégiák és tippek alkalmazása nélkül azonban könnyen vesztes szériába kerülhetünk. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a puttó játékmechanizmusát, és hatékony tippeket, trükköket kínálunk a siker érdekében. Akár új, akár tapasztalt játékos vagy, ezek a putto tippek és trükkök segíthetnek növelni a nyerési esélyeidet!

Tartalomjegyzék

  Így lehet nyerni a puttóban

  Ahogy a többi szerencsejáték esetében, úgy a puttónál sincs garancia arra, hogy nyertes szelvényünk lesz. A puttó tippek megfelelő alkalmazása és elsajátítása révén viszont jócskán megnövelhetjük nyerési esélyeinket. De nézzük is meg, hogy ez hogyan lehetséges – íme a legjobb puttó tippek: 

  • Értsd meg a játékszabályokat: A putto trükkök között az első helyen szerepel a szabályok alapos ismerete. A puttó nem olyan bonyolult játék, de azért érdemes alaposan átolvasni a szabályokat. Értsd meg a tétrakási lehetőségeket és nézd át a nyereménytáblázatot. Így jóval eredményesebb lehetsz a játékban.
  • Nézd meg a statisztikákat: A statisztikák elemzése és egy kis matek soha nem árthat! Nézd meg, hogy mely számokat húzzák a leggyakrabban, és hogy milyen mintákat lehet megfigyelni a húzások során. Ezt egy internetes kereséssel könnyen megoldhatod, csak írd be a keresősávba, hogy „puttó hogyan nyerj számok”.
  • Csatlakozz online puttó fórumokhoz: A legjobb puttó tippek általában a profi játékosoktól érkeznek. Ezért is érdemes online puttó fórumokhoz csatlakozni. Itt gyakran profi játékosok osztják meg a tapasztalataikat és tippeket adnak a játékhoz. Ha regisztrálsz egy puttó fórumon, mások tanácsaiból és hibáiból rengeteget tanulhatsz, így neked nem kell azokat ismét elkövetned.
  • Használj alkalmazásokat: A mobilapplikációk segítségével egyszerűen követheted a húzásokat és megnézheted a legfrissebb statisztikákat. Egyes applikációk diagramokat, trendeket és hasznos információkat is mutatnak, így megfontoltabb döntést hozhatsz a játék során.
  • Alkalmazd a „tét” stratégiát: Az egyik legegyszerűbb online puttó stratégia az úgynevezett „tét” taktika. Ez a következőképpen működik: az alaptéten kell elkezdeni a játékot, például 5 játékra lekötve. Ha az 5 játék után azt látjuk, hogy többet nyertünk, mint amennyit vesztettünk, akkor az alaptétet növelni kell. Ha viszont a veszteségek nagyobbak, akkor maradnunk kell az eddigi téten, sőt, csökkenthetjük is a tétet. Ezzel a stratégiával nagyobb eséllyel lesz pluszban az egyenleged játék után.
  • Nézz utána más stratégiáknak: Természetesen nem csak a „tét” stratégiát alkalmazhatod a puttó játék során. Számos más taktikát is találhatsz az ezzel foglalkozó fórumokon és egyéb internetes platformokon. Ha kíváncsi vagy, milyen tippek vannak még, keress rá a „puttó hogyan nyerj részletes stratégiák” kifejezésre.

  Ha figyelembe veszed a fenti tippeket, te is sikeresebb lehetsz a puttó játékban. Fontos azonban az is, hogy mindig csak akkora összegben játssz, amit megengedhetsz magadnak, és az is, hogy felelősséggel játssz.

  Hasznos putto információk

  putto

  Putto

  Putto
  putto

  Mobil Puttó

  Mobil Puttó
  putto

  Puttó Szabályok

  Puttó Szabályok

  Gyakran ismételt kérdések

  Hogyan lehet putto játékot nyerni?

  Természetesen igen! Ahogy minden más lottó típusú játékban, úgy a puttóban is lehet telitalálatod, ám ehhez óriási szerencse is kell. A telitalálatos szelvényhez az „A” mezőben 8 számot kell helyesen megtippelned, a „B” mezőben pedig 1 találat kell. Ha mindkét mezőben jól tippeled meg a számokat, az eredeti tét 10 000-szeresét nyerheted meg.

  Léteznek nyerő stratégiák a puttóhoz?

  Igen! Számos olyan stratégia létezik, amelyet alkalmazva nagyobb eséllyel nyerhetsz a puttóban. Ilyen például az úgynevezett „tét” stratégia, amelynek során az alaptéten kezdjük a játékot, majd nyerő széria esetén növeljük a tétet, vesztes széria esetén pedig csökkentjük azt. Ezenfelül számos más taktika létezik, amelyek pillanatok alatt elérhetők az interneten.

  Mik azok a puttó kombinációk?

  A puttó kombináció egy olyan stratégia a játékban, amelynek során a teljes kombinációs sorokat kihagyjuk, így találati garanciánk lesz. A puttóban természetesen nem lehet minden kombinációt megjátszani, ám ezzel a stratégiával bebiztosíthatjuk magunkat, hiszen legalább 1 db 8-as találatunk lesz 9 szám kombinációja esetén.

  Melyek a legtöbbször kihúzott puttó számok?

  A legtöbbször kihúzott puttó számok listája folyamatosan frissül, hiszen ötpercenként tartják a sorsolásokat. A cikk megírásának pillanatában a leggyakrabban szereplő számok a 11, a 14, a 3, az 1 és a 7 voltak az „A” mezőben. A „B” mezőben a 4 szerepelt az első helyen.

  Vissza a tetéjre