Online Kaszinó > Casino Játékok > Putto > Puttó Szabályok

Általános tudnivalók a Puto szabályokról magyaroknak

A magyar Puttó nagyon kedvelt lottójáték hazánkban. Az egyszerű puttó játék szabályai, az alacsony ár és a könnyű hozzáférhetőség, egyszerűség és gyorsaság vonzza a magyar játékosokat hazánk minden tajáról. Az első puttó játék 2005 novemberére nyúl vissza. Magyarországon kívül Németországban, Angliában, Luxemburgban, Szlovákiában, Franciaországban, Svájcban, Svédországban, Csehországban, Spanyolországban és Görögországban is népszerű.

Tartalomjegyzék

  Puttó szabályok

  Ha különleges élményre vágyik, és hajlandó legalább egy kicsit kilépni a komfortzónájából, akkor a tökéletes választás Lotto Putto. Hogyan kell játszani? Ennek a lottónak sikerült növelnie a népszerűségét jellemzőinek és formátumának köszönhetően. A Putto Magyarország esetében minden nap sorsolásra kerül sor, hétfőtől szombatig 07:05 és 20:00 között, vasárnap pedig 7:05 és 20:30 között magyar idő szerint.

  Minden egyes eseménynél két sorsolás van. A puttó játék szabályai rszeint a fő 8 szám véletlenszerű, elektronikus kiválasztását foglalja magában egy 20-as készletből, az 1-20 intervallumból. A másodlagos sorsolás egyetlen szám véletlenszerű kiválasztása 1-től 4-ig.

  Az összes eredményt az interneten megjelenítik azon engedéllyel rendelkező kaszinóknál, amelyek portfóliójukba felvették ezt a lottót, némelyikük a sorsolás vizuális formátumú megjelenítését is tartalmazza egy virtuális animáción keresztül. Egy Puttó alapjáték ára 350 Ft.

  A putto játékszabályok számos nyerési lehetőséget kínálnak, sok játékos éppen azért részesíti előnyben, mert az események nagyon gyakran, azaz 5 percenként zajlanak, nagyjából 12 órás időközönként. Rendkívül fontos, hogy az elhelyezett jegyek számától függetlenül gondoskodjon a teljes befektetett összegről. Lehet, hogy nem tűnik soknak minden jegyre csak néhány száz forintot szánni, de ha egy nap alatt sokat ad le, akkor a teljes kiutalt összeg meghaladhatja a szerencsejátékba fektethető költségvetést.

  Szintén annak a ténynek köszönhetően, hogy a sorsolásokra oly gyakran kerül sor, könnyebb lesz észrevenni, hogy mely számok a legvalószínűbbek. Akár saját elemzést és statisztikát szeretne készíteni, akár a játékos által biztosított szolgáltatók adatait vagy más megbízható forrásokat keresi, nem lesz szükség több héten át tartó tanulmányra, mint például a nagyon ritka eseményekkel járó lottó esetében.

  Elméletileg nagyobb a siker esélye, mert kisebb az összes számhalmaz, amelyből kiválasztják a szerencséseket. Így, ellentétben egy lottóval, ahol 80-ból 20 számot választanak ki, a Lotto Puttónál a 20-ból csak 8-at választanak ki véletlenszerűen a fősorsoláson. A putto szabalyok szerint kevesebb a lehetséges kombináció, és valamivel nagyobb a nyerési esély.

  Az első lépés ahhoz, hogy esélye legyen a sikerre, ha a kaszinóban játszik, függetlenül attól, hogy melyik szerencsejáték-kategóriát szereti jobban, az az, hogy felelősségteljesen kell viselnie a befektetéseit. Bár ez nem garantálja a nyereményt, segít kevesebb kockázatot vállalni, mert mérsékelt befektetéseket hajt végre, csökkentve ezzel az esetleges veszteségeket.

  Ezen túlmenően, beleértve a Magyar Puttót is, szabadon alkalmazhat különféle rendszereket vagy stratégiákat, amelyek segítenek a megfelelő számok kiválasztásában. Sokan úgy döntenek, hogy kiválasztanak néhány kedvenc számot, amelyekről úgy gondolják, hogy szerencsét hoznak nekik. Ha a statisztikákra és a matematikai valószínűségekre, a korábbi eredményekre és a számok gyakoriságára támaszkodik, akkor esélye lesz egy vagy több nyerő szelvényre.

  Egyetlen szerencsejáték sem lehet biztos a végeredményben, de vannak módok a siker esélyének növelésére vagy csökkentésére. Játsszon felelősségteljesen, érezze jól magát és a csillagok igazodjanak egymáshoz, hogy még több szerencsét hozzanak!

  A putto részletes szabályokat a magyarországi hivatalos Szerencsejáték Zrt oldalán is megtalalhatják.

  Putto hasznos információk

  putto

  Putto

  Putto
  putto

  Mobil Puttó

  Mobil Puttó
  putto

  Putto Tippek

  Putto Tippek

  Különbség a Putto játék között

  Lássuk alább hogyan kell puttózni a három legfontosabb puttózó lehetőség által:

  Okoslottón

  Az Okoslottó az SMS-Lottóhoz hasonlóan telefonról játszható. Ez egy alkalmazás, ami segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában. A játékiját lehet fizetni a mobilon található egyenlegből vagy akár más egyenlegből is.

  Az interneten

  Az internetes kaszinókban is meg lehet találni a Puttot, és egyszerűen e és s gyorsan megtehetjük a fogadásunkat. Ha van fiókunk, az ottani egyenlegből vívódik le az adott játék ara.  Saját számokkal vagy gép által kiválasztott „random” számokkal is lehet játszani.

  Lottózóban

  A Lottózó irodákban, mint a régi szép időkben, kezünkbe kapjuk a szelvényt és saját magunk töltjuk ki. Ennek mindig megvan a saját varázsa és sokaknak ez hozza az igazi örömöt. Itt készpénzzel fizethetjük ki a szelvényünk árát.

  GYIK

  Hogyan kell feltölteni a puttótáblát?

  A puttó táblát feltölthetjük az A és B mezőkből kiválasztott számokkal.

  Játszhatok együtt Jokerrel Puttóval?

  A putto játékszabályok szerint a Puttóval Joker kiegészítő játék nem elérhető és játszható.

  Gyakorolhatok ingyen puttó játékokat?

  Ingyen, demó puttó játékokat interneten lehet találni, hogy ki lehessen próbálni ezt a lottó játékot.

  Milyen számokat adhatok hozzá az A és a B mezőhöz?

  A putto szabalyok szerint a Puttónál az A mezon 8 számot választhat 20-bol, a B mezon pedig 1-et 4-bol.

  Vissza a tetéjre